Om copyright og innhold på disse nettsidene:

Dette nettstedet er drevet av Joomla! Programvaren og og standard sidemaler/layout er Copyright Open Source Matters. Alt annet innhold og data, inkludert data lagt inn på dette nettstedet og sidemaler som er lagt til etter installasjonen, er kopibeskyttet av de respektive copyright-eierne.

Kroken og omegn bydelsråd har intet ansvar for indirekte eller avledet skade eller tap som brukere av nettstedet påføres som en følge av feil eller mangler ved innholdet eller tjenestene som er knyttet til nettstedet.

Informasjon som brukere har anledning til å legge inn på disse sidene, for eksempel i annonsemarked, oppslagstavle, gjestebok etc. er ikke administrators ansvar, og alle som har tilegnet seg mulighet for å publisere materiale på disse sidene kan gjøres ansvarlige for innholdet. Brukerne oppfordres til å være kritisk til informasjon lagt inn av andre brukere. De som mener at nettsidene inneholder støtende eller upassende innhold, bes snarest ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Sidene inneholder linker til informasjon og materiale på andre nettsteder, men bydelsrådet har intet ansvar for informasjon som finnes på slike linker.


Linux is just like a Wigwam; No Windows, No Gates, Apache inside

 
Find the Best Web Hosting which offers reliable service and top quality support